Февруари 2012

23-02-2012 11:23

Конференција / НЕ/ВИДЛИВО: ПОЛИТИЧКИТЕ И СЕКСУАЛНИ РЕЖИМИ НА АРХИВАТА

Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на дводневната интернационална конференција која започнува денес, 23.02, четврток, во 18.00 часот во Чифте амам, Национална галерија на Македонија, со наслов „Не/видливо: политичките и сексуални режими на архивата“.

Повеќе...

Copyright © 2010 EvroBalkan