Јуни 2017

30-06-2017 18:39

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЛЕТНА ШКОЛА на тема:

“ПОДИГАЊЕ НА ЧОВЕЧКИТЕ КАПАЦИТЕТИ ЗА ЕФИКАСНО ОСТВАРУВАЊЕ И ЗАШТИТА НА ПРАВАТА НА ЗАЕДНИЦИТЕ” Охрид, 20- 23 август 2017 година

Повеќе...

Copyright © 2010 EvroBalkan