Центарот за образование на возрасни при Универзитет „Евро-Балкан“ во соработка со докажани професионалци ви нуди специјализирани курсеви изработени според највисоките критериуми за образование. Бидете дел од една интересна, креативна и практична обука, која ќе ви донесе и реални квалификации во понатамошната работа. И сето тоа по достапни цени, и можности за плаќање на рати.

ЗОШТО НИЕ ?

• Предавачи докажани во нивната област.
• Различен, интердисциплинарен пристап во изучувањето.
• Одлична техничка подготвеност
• Групи прилагодени за најдобри предавања
• Можност за секојдневна комуникација и консултација со предавачите

Уписите се во тек!!!

Биди Креативен ... Центар за образование на возрасни ...

Copyright © 2010 EvroBalkan